Európa-bajnoki selejtezők

2010. szeptember 9., csütörtök, Sport

Vegyes érzelmekkel éltük túl a kedd délutáni és esti Európa-bajnoki selejtezőket. Két vonalon is érdekeltek voltunk, mindkét vonalon győzelmet, jó focit vártunk. Egy győzelem összejött — a pesti —, a román válogatott viszont nem tudta megtagadni önmagát, újra csak döntetlent játszott. Maradt még a jó foci, de arra még várni kell mindkét vonalon. És most nézzük az eredményeket:

A-csoport: Németország—Azerbajdzsán 6—1, Törökország—Belgium 3—2, Ausztria—Kazahsztán 2—0, vezet Németország 6 ponttal, 2. Törökország ugyancsak 6 ponttal, B-csoport: Írország—Andorra 3—1, Macedónia—Örményország 2—2, Oroszország—Szlovákia 0—1, az élen Írország és Szlovákia állnak 6—6 ponttal, C-csoport: Olaszország—Feröer-szigetek 5—0, Szerbia—Szlovénia 1—1, vezet Olaszország 6 ponttal, 2. Szerbia 4 p., D-csoport: Fehéroroszország—Románia 0—0, Albánia—Luxemburg 1—0, Bosznia-Hercegovina—Franciaország 0—2, az állás: 1. Albánia 4 p., 2. Fehéroroszország 4 p... 5. Románia 2 p., E-csoport: Magyarország—Moldova 2—1, Svédország—San Marino 6—0, Hollandia—Finnország 2—1, az élmezőny: 1. Svédország 6 p., 2. Hollandia 6 p., 3. Magyarország 3 p., F-csoport: Grúzia—Izrael 0—0, Horvátország—Görögország 0—0, Málta—Lettország 0—2, az állás: 1. Horvátország 4 p., 2. Izrael 4 p... G-csoport: Bulgária—Montenegro 0—1, Svájc—Anglia 1—3, vezet Anglia 6 ponttal, 2. Montenegro 6 ponttal, H-csoport: Dánia—Izland 1—0, Norvégia—Portugália 1—0, Norvégia áll az élen 6 ponttal, 2. Dánia 3 ponttal, I-csoport: Csehország—Litvánia 0—1, Skócia—Liechtenstein 2—1, az élen Skócia áll 4 ponttal, 2. Litvá­nia szintén 4 ponttal. (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1381
szavazógép
2010-09-09: Sport - :

Părău a Sepsi BC-nél (Kosárlabda)

Bár hétfőn még arról adtunk hírt, hogy végleges a Sepsi BC játékoskerete, és már nem érkezik új kosárlabdázó Szentgyörgyre, tegnap este a zöld-fehérek nagy meglepetésre megegyeztek az elmúlt pontvadászatot megnyerő Târgovişte egykori irányítójával, Annemarie Părăuval.
2010-09-09: Sport - :

Zajlik az élet focipályáinkon (Labdarúgás)

Túl vagyunk már három fordulón. Az erőviszonyok kezdenek kirajzolódni. Na nem az elsőség oldaláról nézve a dolgokat, hiszen ott már a rajtnál világos volt, hogy Zágon az egyedüli esélyes a bajnoki címre, s most, miután jelezték a csapat szentgyörgyi honosítását, és azt véghez is viszik, ez a bajnokság az első hely szempontjából lefutottnak könyvelhető el.