Tipp-vb

2010. szeptember 16., csütörtök, Sport

Felhívjuk a Háromszék és a Régió Rádió által a labdarúgó-világbajnokság alatt közösen rendezett Tipp-vb nyerteseinek figyelmét, hogy a díjakat szeptember 17-ig, azaz holnapig még kiválthatják, vagy értékesíthetik vásárlási utalványaikat.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1394
szavazógép
2010-09-16: Sport - :

Hírek, eredmények

Doppingoltak az NDK sportolói! Thomas Köhler csütörtökön megjelenÅ‘ könyvében (Zwei Seiten der Medaille — Az érem két oldala) azt állítja: a német munkás-paraszt állam illetékesei a 70-es évek elején jöttek rá, hogy csak bizonyos anabolikus készítményekkel lehet biztosítani az NDK sportolóinak esélyegyenlÅ‘ségét a nemzetközi versengésben. ,,Ha azt akartuk, hogy az NDK továbbra is si­kerrel szerepeljen a nemzetközi sportéletben, akkor nem volt más választásunk, mint engedélyezni a doppingszerek használatát" — ír­ja a szerzÅ‘, aki fiatal korában olimpiai bajnoki címet szerzett szánkóban.
2010-09-16: Sport - :

Vasárnap kezd a megyei ifjúsági válogatott (Labdarúgás)

Az 1995-ben született labdarúgók válogatottjáról van szó, a bajnokság, melyben rajtol, az valami új a hazai labdarúgás történetében.