SakkVerseny és oktatás

2010. szeptember 30., csütörtök, Sport

A megyeszékhelyi Szentgyörgy Sakk Lovag Klub szombaton 10 órai kezdettel bemutatót tart, majd sakkversenyt szervez I—IV. osztályos gyerekek számára a Mihai Viteazul Főgimnáziumban.

A hét végi eseménnyel az egyesületnek az a célja, hogy népszerűsítse városunkban a sakkot, ennek érdekében október 4-től sakk-kör is indul a klub székhelyén (a sportigazgatóság épülete).(t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1381
szavazógép
2010-09-30: Sport - :

Egy-egy győzelem és vereség (Teremlabdarúgás, I. liga)

Két-két mérkőzés után három-három pontot gyűjtöttek össze háromszéki teremlabdarúgó csapataink. A küzdelemsorozat legutóbbi fordulóján a KSE a címvédő otthonában kapott ki, a Sepsi FC pedig hazai pályán megszerezte idei első győzelmét.
2010-09-30: Sport - :

Már csak Zágon százszázalékos (Labdarúgás, IV. liga)

Hat forduló után elmondhatjuk, hogy már csak Zágon százszázalékos, miután Bodok váratlanul megbotlott Bereckben. El­kezdődött tehát a leszakadás, a Zágon FC külön futása, a figyelem átterelődése a másik két dobogós hely csatározására, na és a kiesés körüli harcra.