Elhalálozás

2010. október 5., kedd, Elhalálozás

Elhalálozás
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó gyermek, a sepsiszentgyörgyi
MÁTHÉ DÁVID ALBERT
életének hatodik hónapjában hosszas szenvedés után elhunyt.
Temetése 2010. október 6-án lesz a vártemplomi ravatalozóháztól.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család

6654

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett gyermek, édesapa, testvér, sógor, rokon és jó barát, a kálnoki születésű, de Magyarországon élt
id. KÖVÉR ERNŐ
életének 56. évében hirtelen elhunyt.
A gyászoló család
1110/b
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, nagymama és rokon, a dálnoki születésű sepsiszentgyörgyi
AKÁCSOS ROZÁLIA
(szül. NAGY)
a sepsiszentgyörgyi kórház belgyógyászati osztályának volt alkalmazottja
életének 74. évében hosszas és türelemmel viselt betegség után október 3-án csendesen elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2010. október 5-én, kedden 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a sepsiszentgyörgyi Vártemplom ravatalozóházától.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
6749


Köszönetnyilvánítás
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik VERESS JÁNOS temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.
A gyászoló család
4237850


Megemlékezés
Szemünkben könnyel, szívünkben fájdalommal emlékezünk a miklósvári id. GYENGE ALBERTNÉ TÜZES JULIANNÁRA halálának 15. évfordulóján. Akik ismerték és szerették, áldozzanak egy percet emlékére. Nyugodjék békében.
Szerettei
1114/b
Fájó szívvel emlékezünk BENEDEK ILDIKÓRA, aki ma hat hónapja örökre megpihent. Nyugodjék békében.
A gyászoló család
4237890
Fájó szívvel emlékezünk a két éve elhunyt, drága jó feleségre, édesanyára, nagymamára, dédnagymamára, a sepsiszentgyörgyi BENTE PÉTERNÉRE.
A gyászoló család
4237866
Fájó szívvel emlékezünk id. GÖNCZI SÁNDORRA halálának hatodik évfordulóján.
Szerettei
4237891
Fájó szívvel emlékezünk drága édesanyámra, özv. DÉNES KÁROLYNÉ SZŐCS IRMÁRA halálának hatodik hetében. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4237894
Fájó szívvel emlékezünk a szentkatolnai FÜLÖP JÁNOS­RA halálának második évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
2536
Hálával és szeretettel emlékezünk a kézdimartonfalvi ELEKES ZSIGMONDRA halálának tizenharmadik évfordulóján. Jósága és szeretete mindig szívünkben él. Emléke legyen áldott.
Szerettei
2535
Ma hat hónapja kísértük utolsó útjára barátnőmet, BENEDEK ILDIKÓT. Nem múlik el nap, hogy ne gondoljak rád. Hiányzol nagyon.
Annuska
4237680
Eltelt öt szomorú év, de mi még mindig magunk előtt látjuk mosolygós arcát. Fájó szívvel emlékezünk a lisznyópataki NÁNI MÁRIÁRA. Hiányát egy életen át érezni fogjuk, emlékét szívünkbe zárjuk.
Lánya, Etelka, unokái, Róbert és Hajnalka
4237835
Elmúlt egy év, és eljött az a nap, amely számunkra fájó emlék marad. Szomorú szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a kőröspataki KARÁCSONY ANDRÁSRA halálának első évfordulóján. Értünk hozott áldozatáért, jóságáért könnyes szemmel mondunk köszönetet. Áldott legyen emléke, mely szívünkben örökké élni fog.
Szerettei
4237847
Ma hat hónapja kísértük utolsó útjára a drága jó édesanyát, nagymamát, dédnagymamát, anyóst, a mikóújfalusi születésű sepsiszentgyörgyi id. NYÁGULY JOLÁNT. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4237869

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1381
szavazógép
2010-10-05: Sport - :

Sport

Pontegyenlőség az élvonalban
A NőKezek győzelmével ért véget a háromszéki bowlingbajnokság második fordulójában a gyengébbik nem párharca. A találkozó az elvárásoknak megfelelően az elejétől a végéig színvonalas és izgalmas volt. Egy újabb szoros meccsen van túl a Mikósokk, amely ezúttal a Bogyó Daciát verte meg.
2010-10-05: Apróhirdetések - :

Kínál-lakás

Jövő utcai kétszobás tömbházlakás eladó. Telefon: 0730 532 444.
4237710