Nyugdíjas pedagógusokat köszöntöttek

2010. október 8., péntek, Közélet

Tegnap délben a kézdivásárhelyi Vigadó emeleti kistermében második alkalommal köszöntötték a nyugdíjba vonult pedagógusokat.

Az ünnepség kezdete előtt a teremben jelen levők egyperces néma csenddel adóztak a napokban elhunyt hatvanöt éves Kicsid Béla testnevelő tanár emlékének. Rácz Károly polgármester oklevelet és egy-egy csokor virágot adott át az ünnepelteknek.(Iochom)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1393
szavazógép
2010-10-08: Közélet - :

Debren-takarítás és oldalmegerősítés

Háromnegyed részben elkészült a Debren medertakarítása, következhet az alábetonozás, s még idén szeretné a városvezetés az őrkői oldal megerősítését is elvégeztetni, utóbbi már a hosszú távú megoldás része ― ismertette Antal Árpád András, Sepsiszentgyörgy polgármestere.
2010-10-08: Közélet - :

Zöldnapok Iris-koncerttel

Ma Sepsiszentgyörgyre érkezik egy karaván, mely a környezettudatosság fontosságára hívja fel a figyelmet. A rendezvény mától vasárnapig a Szent György téren és a kisstadion bejáratánál zajlik.