GokartBokor Balázs országos bajnok

2010. október 18., hétfő, Sport

A hét végén a bukaresti AMC Kart pályán rendezték meg az országos gokartbajnokság utolsó futamát. A 80 cm3-es géposztályban a sepsiszentgyörgyi Bokor Balázs harmadik lett az idényzáró versenyen, ez pedig bőven elég volt ahhoz, hogy összetettben megnyerje a bajnoki címet.

Balázs úgy vezette végig a versenyt, hogy balra nem tudott rendesen kanyarodni, miután a pénteki edzésen elütötték, és a kartjának elcsavarodott a kasznija. A 125 cm3-es, váltós kategóriában is volt versenyzőnk: Göncz Attila az ötödik helyen zárta a fővárosi megmérettetést. (tif)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1431
szavazógép
2010-10-18: Sport - :

Két bronzérem (Cselgáncs)

Az U15-ös korosztály Pi­teÅŸti-en rendezett országos csa­patbaj­nokságán Kézdivásárhe­ly és Csík­sze­reda újra közös csapatokkal vett részt. Mind a fiú-, mind a leánycsapat bronzérmet szerzett.
2010-10-18: Sport - :

Kikapott a címvédő Bodok (Minifoci)

Már csak a Korodi százszázalékos a sepsiszentgyörgyi A-osztályos minifoci-bajnokságban, miután a harmadik fordulóban a bajnok bodoki csapat kikapott a Tomistól.