Labdarúgó-iskola

2010. október 18., hétfő, Sport

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatalának sportirodája harmadik éve működteti a labdarúgó-iskolát. A kedves szülők tudomására hozzák, hogy a labdarúgó-iskola nagy csoportjába 2001—2002—2003-ban született gyermekeket vesznek fel. Edzések a sportcsarnokban minden kedden és csütörtökön 14.30—16 óráig. Jelentkezni, iratkozni Kocsis Zoltán sportiroda-vezetőnél lehet (0730 600 286).

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1410
szavazógép
2010-10-18: Sport - :

Boldog születésnapot!

Október 18-án a bölöni Gergely Tibor a huszonharmadik, a berecki Mihai Străchinaru a harmincegyedik, október 20-án a dálnoki Szűcs Lajos a harminchetedik, a szitabodzai Ioan Onea a negyvenegyedik, október 23-án a szitabodzai Daniel Buzea a tizenhetedik, október 24-én az ozsdolai Tarcsi Jenő a tizenkilencedik, a bardoci Demeter András pedig a huszonnegyedik születésnapját ünnepli. Isten éltesse őket, valamennyiüknek boldog szülinapot! (á)
2010-10-18: Sport - :

Labdarúgás, I. liga

Újabb kínos CFR-vereség
Folytatódik a Kolozsvári CFR mélyrepülése, miután a kincses városbeli alakulat idegenben kétgólos különbséggel kapott ki az FC Vasluitól. Szintén vereséget szenvedett az Unirea Urziceni, amely a Gázmetán elleni találkozó utolsó percében kapott gólt.