Szentkatolnán nyugdíjasklub lesz

2010. október 20., szerda, Közélet

Pár éve még szociális étkezde működött benne, aztán nyugdíjasklubbá alakították át az egykori szeszgyár egyik helyiségét, ahol jelenleg a központi fűtést szerelik.

A klub átadására csak jövőben kerül sor, a helyi költségvetésből a bútorzatot már nem tudják megvásárolni. (Iochom)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1395
szavazógép
2010-10-20: Közélet - :

Biblionet Kézdivásárhelyen is

Hétfőn délelőtt a kézdivásárhelyi Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban Rácz Károly polgármester több önkormányzati képviselő jelenlétében adta át Vántsa Judit könyvtárigazgatónak a Biblionet — A világ a könyvtáramban elnevezésű országos programban megnyert számítástechnikai eszközöket, a hat számítógépet fejhallgatóval, webkamerával, a nyomtatót, a lapolvasót és a kivetítőt vászonnal.
2010-10-20: Közélet - :

Szökött bűnözőt fogtak

Egy Magyarországon elítélt sepsiszentgyörgyi bűnözőt azonosítottak tegnap Brassóban, és rögtön le is tartóztatták.