Labdarúgás, ifjúságiakKétszer 1—6

2010. november 1., hétfő, Sport

Az ifjúsági korosztály két alsó kategóriájában szereplő Sepsiszentgyörgyi Jövő két vereséget könyvelt el hazai pályán.

Igaz, erős ellenfele volt, a Braşovia. A jobbtól kikapni pedig nem szégyen. Az eredmények: C -kategória: Sepsiszentgyörgyi Jövő—Braşovia 1—6, a Jövő gólját Czintos József lőtte; D-ka­tegória: Sepsiszentgyörgyi Jövő—Braşovia 1—6, a Jövő egyetlen gólját Veress Zsombor szerezte. (V. L.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1399
szavazógép
2010-11-01: Sport - :

Boldog születésnapot!

November 2-án a Bardoci Prima labdarúgója, Kopeczky Sorin a harmincötödik, november 3-án a Dálnoki Dózsa játékosa, Zajzon Csaba Zsombor a huszadik,
2010-11-01: Sport - :

Nyert a Fradi (Labdarúgás, Magyarország, NB I.)

A magyarországi élvonalbeli bajnokság 12. fordulójának eredményei: Ferencváros—Szolnok 1—0, MTK—Zala­egerszeg 3—4,Vasas—Szombathely 2—1, Siófok—Pápa 0—1, Győr—Kecskemét 2—1, Debrecen—Kaposvár 3—1, Video­ton FC—Honvéd 0—2.