Teremlabdarúgás, I. ligaKikapott a KSE

2010. november 1., hétfő, Sport

A felső-háromszéki alakulat péntek este Galacon vendégszerepelt, ahol a céhes városbeli csapat 6—2-re kapott ki a helyi United együttesétől.

A kézdivásárhelyi együttes góljait Dobra A. és Dobozi szerezte. A KSE együttese: Buceleanu, Gazda B.—Csulak, Gazda J., Căşuneanu, Dobra A., Dobozi, Roman, Surdu, Dobra Sz., Pap, Kovács. A pontvadászat ötödik fordulójából szombaton csupán még egy találkozót rendeztek, ezen a házigazda Alexandria 7—7-es döntetlent játszott Foc­şani-nal. A Kolozsvári Clujana és a Keresztvári Inter SE közötti mérkőzés tegnap lapzárta után ért véget, a Concordia Chiajna—Marosvásárhelyi City’US összecsapást pedig november 14-én tartják.


Székely derbi a sportcsarnokban
Az élvonalbeli futsalbajnokság ötödik etapjának legérdekesebb mérkőzését ma este 8 órától rendezik meg a megyeszékhelyi Szabó Kati Sportcsarnokban, ahol a Sepsi FC a Székelyudvarhelyi SK-t látja vendégül. A két együttes legutóbb az elmúlt bajnokságban találkozott, akkor a Hargita megyei alakulat kétszer is legyőzte a zöld-fehéreket (4—2 és 7—2). Az udvarhelyi gárda legutóbb a Román Kupa első körében, valamikor március elején látogatott Háromszékre, és akkor 9—1-re győztek a KSE ellen. Tehát van okunk a visszavágásra, és bízunk abban, hogy Tót Csaba tanítványai mindent megtesznek a diadalért. Hajrá, fiúk! Hajrá, Sepsi FC! Az esti mérkőzés előtt a Sepsi FC az I. liga rangsorának harmadik helyét foglalja el kilenc ponttal (3 győzelem/0 döntetlen/1 vereség), míg a többszörös országos bajnok mindössze hetedik négy ponttal (1/1/2). A székely rangadó játékvezetője a bukaresti Andrei Ioniţă és Marius Mitiţel lesz, a találkozót pedig a Sport1 közvetíti élőben. Tehát ha tehetik, látogassanak ki 20 órára a szentgyörgyi sportcsarnokba, jelenlétükkel támogassák, tapsaikkal biztassák és a megszokott rigmusokat énekelve szurkoljanak a megyeszékhelyi fiúknak. Még egyszer: hajrá, Sepsi FC!

Tibodi Ferenc

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1395
szavazógép
2010-11-01: Sport - :

Nyert a Fradi (Labdarúgás, Magyarország, NB I.)

A magyarországi élvonalbeli bajnokság 12. fordulójának eredményei: Ferencváros—Szolnok 1—0, MTK—Zala­egerszeg 3—4,Vasas—Szombathely 2—1, Siófok—Pápa 0—1, Győr—Kecskemét 2—1, Debrecen—Kaposvár 3—1, Video­ton FC—Honvéd 0—2.
2010-11-01: Sport - :

Újra kikapott Bodok (Minifoci)

A címvédő újra vereséget szenvedett a sepsiszentgyörgyi A-osztályos kispályás bajnokság ötödik fordulójában. Bodokot ezúttal az S & Z győzte le, a Mikósokk átgázolt a Novón, a korábbi éllovas, a Korodi leikszelt a Tomisszal.