Éneklő államelnök

2007. november 3., szombat, Magazin

Susilo Bambang Yudhoyono indonéz államfő kiadta első zenei albumát, amelyen saját szerzeményei hallhatók saját előadásában.

A Vágyom reád (My Longing for You) című lemezen tíz dal található, egy részük szerelmes ballada, a többi vallásos ének ― jelentette az indonéz sajtó. A dalokat az indonéz elnök 2004-es beiktatása után szerezte, s a lemezen közreműködött az ország néhány népszerű énekese is. A zenei tehetséggel megáldott egykori tábornok az egyik dalt például akkor írta, amikor idén szeptemberben az Ázsiai és Csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés csúcstalálkozójára utazott Ausztráliába. Yudhoyono nem az egyetlen zenei babérokra pályázó indonéz vezető. A korábbi hadsereg-főparancsnok, Wiranto, aki indul a 2009-ben esedékes elnökválasztáson, már kiadott egy lemezt, melyen szerelmi balladákat ad elő.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1314
szavazógép
2007-11-03: Magazin - x:

Gyásztévét szerveznek Németországban

Egy német vállalkozó még az év vége előtt meg szeretné indítani a világ első olyan tévécsatornáját, amely kizárólag a gyász és a temetés témájával foglalkozik majd.
2007-11-03: Magazin - x:

Telt ház a debreceni da Vinci-kiállításon

Már csaknem 120 000-en látták Debrecenben Az igazi da Vinci című kiállítást — közölte Gulyás Gábor, a tárlatnak otthont adó Modem Modern és Kortárs Művészeti Galéria igazgatója.