KosárlabdaÚjra idegenben

2007. november 8., csütörtök, Sport
Újabb nehéz meccs előtt áll A-osztályos női kosárlabdacsapatunk, a Mikes Kelemen ISK. A háromszéki gárda vasárnap a kincses városban lép pályára, ahol a Kolozsvári ,,U" együttesével mérkőzik meg.

Vendéglátóink négy forduló után a pontvadászat harmadik helyezettjei három megnyert (Kolozsvár—Alexandria 78—75, Kolozsvár—Dés 109—26, Govora—Kolozsvár 46—67) és egy elvesztett (Arad—Kolozsvár 70—63) mérkőzéssel. Ezzel szemben a szentgyörgyi lányok négy forduló után csak ötödikek két győzelemmel és két vereséggel. Tehát újabb rangadót játszanak a Váncsa-lányok, az összecsapást pedig vásárnap 18 órától a Telesport közvetíti élőben. Hajrá, lányok, hajrá, Szentgyörgy!

Akárcsak a lányok, B-osztályos férfi kosárlabdacsapatunk is idegenben szerepel. A Váncsa Albert irányította Kós Károly ISK a brassói Koronával mérkőzik meg, a találkozóra pedig szombaton kerül sor. Sok sikert, fiúk!

A sepsiszentgyörgyi Mikes Kelemen ISK ifi I-es lánycsapata pénteken és szombaton újra Gyulafehérvárra látogat, ahol a korosztályos bajnokság első teremtornájára kerül sor. A házigazdák és a szentgyörgyiek mellett a kétnapos küzdelemsorozaton még ott lesz Brassó és Nagyszeben.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1321
szavazógép
2007-11-08: Sport - x:

Folytatódik a pontvadászat (Kézilabda)

Újra ,,munkába áll" a női Nemzeti Liga mezőnye, s csapatunk rangadót játszik itthon — a kullogók rangadóját: Sepsiszentgyörgyi MSC—Zilah. A további mérkőzések: Oltchim—Kolozsvár, Buzău—Roman, Brăila—Rapid, Déva—Galac. Nagybánya áll, egy mérkőzést pedig már lejátszottak: Rulmentul—Konstanca 35—29.
2007-11-08: Sport - x:

Feljutó helyen a Spicom (Futsal)

Újabb szentgyörgyi győzelem született az elmúlt hét végén a B-osztályos futsalbajnokságban.