Veszíts el egy könyvet!

2008. április 9., szerda, Magazin

Nem csak gyerekeknek van szükségük időnként egy kis lökésre, hogy könyvet vegyenek a kezükbe, néha a felnőtteket is buzdítani kell erre.

Ezért az orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtár olvasásnépszerűsítő játékot indított Veszíts el egy könyvet! címmel. Az akció keretében szándékosan elhagyott könyvek bukkanhatnak fel — a szervezők reményei szerint az országban bárhol —, amelyekben egy levél igazítja el a szerencsés megtalálót, mi a teendője: ,,Ezt a könyvet szándékosan veszítettem el. Ha megtaláltad, olvasd el, majd veszítsd el Te is!"

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1321
szavazógép
2008-04-09: Magazin - x:

Elhunyt Charlton Heston

Életének 84. évében Beverly Hills-i otthonában szombaton elhunyt Charlton Heston Oscar-díjas amerikai színész.
2008-04-09: Környezetünk - Sylvester Lajos:

Az Olt menti Szégyenföld

Kilyén alatti táj
Aki nem eléggé edzett, és gyenge idegzetű, ne merészkedjék ki az Olt Sepsiszentgyörgy alatti, Kilyén és Illyefalva közötti, valamikor feldúlt, feltúrt és mára borzalommá szennyezett szakaszára.