MotokrosszÚjabb Eb-szereplés

2008. május 26., hétfő, Sport

A sepsiszentgyörgyi Tompa Krisztián az elmúlt hét végén részt vett a motokrossz Európa-bajnokság 65 cm3-es géposztályának ötödik zernyesti futamán. A háromszéki versenyző a román motorosok közül elsőnek ért célba, összesítésben viszont a 21. volt. Kis motorosunk június 14-én Szászrégenben vendégszerepel, ahol a román pontvadászat egy újabb versenyét rendezik majd meg. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1307
szavazógép
2008-05-26: Sport - x:

Magyar sikerek a plovdivi kiós Eb-n (Karate)

Négy arany-, négy ezüst- és egy bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a felnőttek mezőnyében a kyokushin karatésok plovdivi Európa-bajnokságán.
2008-05-26: Sport - x:

Nyugodj békében, Bebe

A Sepsiszentgyörgy—Székelyudvarhely öregfiúk kézilabda-mérkőzése előtt egyperces csenddel adózott a két csapat a Sepsiszentgyörgyi Győzelem egykori B-osztályos csapata immár néhai tagjának, majd az MSC korábbi A-osztályos együttes edzőjének, Ioan Vlădescunak, vagy ahogy a játszótársak szólították, Bebe emlékének.