Megtámadták az Oasis frontemberét

2008. szeptember 10., szerda, Magazin
Noel Gallaghert, az Oasis frontemberét az együttes hét végi torontói koncertjén megtámadta egy, a nézőtérről a színpadra behatoló személy. Az énekes-gitáros elesett, rázuhant az egyik hangfalra, s valószínűleg eltört a bordája. Gallaghert kórházba szállították.

Az sem kizárt, hogy a brit rockzenésznek ínszalagja szakadt el — számolt be az esetről hétfőn a zenekar honlapja. Az V. torontói fesztiválon történt incidens következtében valószínűleg elmarad az Ontario állambeli Londonba meghirdetett koncertjük. Az Oasis észak-amerikai turnéja eredetileg pénteken fejeződött volna be New Yorkban.

A negyvenesztendős Gallagher éppen az egyik híres Oasis-dalt, a Morning Gloryt adta elő a 25 000 fős közönség előtt, amikor a színpadra behatoló ember — egy harminc év körüli férfi — hátulról a földre lökte. A támadót a biztonsági őrök a földre teperték, s őrizetbe vették. Liam Gallaghert, az Oasis gitárosát erővel kellett visszatartani attól, hogy bátyja támadójára vesse magát. A támadás után az Oasis levonult a színpadról, majd néhány perc elteltével — Noel nélkül — a Wonderwall című szám előadásával folytatta a fellépést. Az incidenst a nézőtéren filmre vette valaki, s elküldte a YouTube honlapnak.

Több mint ötvenmillió eladott CD-vel az Oasis az egyik legsikeresebb brit rockbanda.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1321
szavazógép
2008-09-10: Magazin - x:

Nőket hozatna Szerbiába

Nőket hozatna szláv nyelvű országokból és a Távol-Keletről Szerbiába Zeljko Vasiljevic, a munka- és szociális ügyi minisztérium államtitkára, hogy enyhítsen az ország egyre katasztrofálisabbá váló demográfiai helyzetén.
2008-09-11: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Színház
A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház holnap nyitja az új évadot A csoda ― Játék Tamásival két részben című, az Énekes madár című színjáték alapján készült előadásával. Rendező: Bocsárdi László. A felújított előadás bemutatóját holnap 19 órától tartják a nagyteremben, a következő előadás szombaton 19 órakor.