Defender-klip

2008. október 11., szombat, Magazin

Megjelent a marosvásárhelyi Defender Bulizz már című Maxi CD-jéről az első videoklip, melyet a következő linken lehet megnézni: http://www.defender-music.net/description.php/Youtube_vide%C3%B3k/8/

Aki szeretné, hogy neki is meglegyen a klip, írjon egy levelet az office@defender-music.net e-mail címre, az együttes szívesen elküldi.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1323
szavazógép
2008-10-11: Magazin - x:

Kismama nagypapa

Amerika valóban a korlátlan lehetőségek földje: terhesnek diagnosztizáltak egy 71 éves nagypapát egy oregoni kórházban. Legalábbis ez állt az idős férfi kezébe adott zárójelentésben.
2008-10-11: Közélet - Sylvester Lajos:

Dr. Havadtőy Sándor magyarságtudata (Kovásznától a Yale Egyetemig - 4.)

Dr. Havadtőy Sándor Andrási Tivadar kopjafájánál
Amíg élünk, álljuk a harcot
A 65. érettségi találkozóra Sepsiszentgyörgyre érkezett dr. Havadtőy Sándor beszélgetésünk során a nyugati emigrációba kényszerült magyarság küzdelmeinek olyan aspektusait tárta fel, amelyekről a fiatal generációk alig tudnak valamit, s az idősebbek szelektív emlékezete is csak foszlányaiban őrzi ennek a harcnak a tényeit, holott a Kárpát-medencében élő magyarság történetét és a valós tényeket elrejtő vagy ezeket meghamisító propaganda ma is rombol. Ennek a rombolásnak, sajnos, minden időkben voltak és vannak a magyarság önnön köré­ből kinőtt vadhajtásai, renegátjai és árulói is.