Élethosszító sör döglesztő ízzel

2008. november 19., szerda, Magazin

Iszonyatos ízű az élethosszítónak és betegségmegelőzőnek kikiáltott amerikai sör. A csodanedű texasi egyetemisták kutyulmánya reszveratrolt tartalmaz, hasonlóan a vörösborhoz, amelyről azt tartják, hogy segít megelőzni az érbetegségeket, a szívbajt, a cukorbetegséget, a rákot és még az Alzheimer-kórt is. Maguk a sörfejlesztők sem elégedettek kincsükkel, a BioBeerrel, egyikük szerint senki sem fogja meginni, amíg nem javítanak az ízén ― adta hírül a The Sun brit lap.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1323
szavazógép
2008-11-19: Magazin - x:

Megtalálták Fossett csontjait

A genetikai vizsgálat igazolta, hogy a Steve Fossett repülőgépének roncsai közelében talált két csont a tavaly eltűnt kalandvágyó amerikai milliomosé.
2008-11-19: Magazin - x:

Hazajáró macska

Az ukrajnai Kercsben él egy macska, mely az oroszorszá­gi Kavkaz kikötőből érkezett kompon, s ugyanezen az úton néha ellátogat hazájába. Az állat Kercs város honlapja szerint egy szép napon a kompon érkezett, s otthonosan berendezkedett a kikötőhöz közeli vasúti átrakó állomás hivatalában: annak munkatársai akkoriban fém konténerekben dolgoztak, amelyekben nyüzsögtek az egerek.