BirkózásBajnoki címekért a Szabó Kati Sportcsarnokban

2008. november 20., csütörtök, Sport
Hét végén, szombaton és vasárnap az ifjúsági I-es korosztályú (18—20 évesek) birkózók — leányok, fiúk — országos csapatbajnoki döntőt vívnak.

Érdekeltek leszünk mindkét fronton. A leányokén két csapattal — MSC és Kós Károly Iskolaközpont-ISK —, a fiúkén a Kós Károly Iskolaközpont-ISK küzd valamilyen éremért. A leányok vetélkedőjén könnyen megtörténhet, hogy mindkét csapatunk dobogón zár, vágyunk, hogy Sepsiszentgyörgyön maradjon mind az arany-, mind az ezüstérem, de ha bronz lesz, az sem keserít el. Jöjjenek el minél többen, hogy buzdításunkkal segíthessük erős leányainkat, fiainkat. (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1341
szavazógép
2008-11-20: Sport - Áros Károly:

Volt még egy sportgyűlés (Sportélet)

Volt még egy sportgyűlés. Volt... Ez is, mint az előbbi, a prefektus védnöksége alatt, és konzultatív jellegű akart lenni.
2008-11-20: Sport - x:

Sorsdöntő összecsapás (Kosárlabda)

Ma sorsdöntő összecsapásra készül a Mikes Kelemen Sepsi BC: az Európa-kupa B csoportjának ötödik fordulójában a Bnot Hasharon együttesével játszik Herzlyában.