Van ennél jobb is?

2008. november 22., szombat, Kovakő - diákmelléklet
Kedves Olvasó!

Néha elég a közeli városba utazni, s máris más gondolataink támadnak, más szemszögünk alakul ki, másra is felfigyelünk. Az utazás megváltoztatja az eszméket — mondják a franciák. Nos, mi, szerkesztők megtettük ,,ötletutunk" egy szakaszát, mely alapján sikerült változást hozni a lapban.

Változást, melynek célja a lap külalakjának színessé, hangulatossá, ötletessé komponálása. ,,Ötletutunk" legelső célpontja nem ez volt. Már régebbről megkezdtük a keresést, és lám, a fejléc megtalálására kiszabott határidő lejárt, amikor rábukkantunk. Ez a késés viszont sem minket, sem Téged nem akadályoz az utunkon való továbbmenésben, valamint az utad megtalálásában, esetleg újraélesztésében. Hogy miért tartott el ennyi ideig a keresés? Mert mindig úgy éreztük, hogy van ennél jobb.

És most örömmel mutatjuk nektek a ,,van ennél jobb is" fejlécünket, melyet legfőképpen Rancz Andrásnak köszönünk a kivitelezésért. Hogy mi lesz a következő változás lapunkban, vagy hogy szemmel látható lesz-e ez a változás, még mi sem tudjuk. Mindenképp folytatnunk kell, amit elkezdtünk, és bár furcsán hangzik, továbbra is mindenre kell figyelnünk, hogy megadjuk minden részletnek a maga fontosságát és súlyát.

Soós Réka

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1323
szavazógép
2008-11-22: Kiscimbora - x:

Megjelent

Kezdődik a Cimbora Kaláka, melynek fődíja nyári táborozás.
2008-11-22: Kovakő - diákmelléklet - x:

Ha ceruzák és mikrofonok találkoznak

Friss diákinterjúk, viccek, beszámolók, valamint hangos zenegépek sorakoztak az idén is megrendezett Médiatalálkozón.