Elhalálozás

2008. december 13., szombat, Elhalálozás
Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a sepsiszentgyörgyi

MÁRKÓ AMÁLIA

életének 69. évében hirtelen elhunyt.

Temetése 2008. december 13-án 16 órakor lesz a közös temetőben.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

A gyászoló család

4215499

Megemlékezés

Fájdalommal emlékezünk BOGA ZOLTÁNRA halálának nyolcadik évfordulóján.

Szerettei

1720

Szívünk mély fájdalmával emlékezünk az élni akaró, drága jó feleségre, édesanyára és nagymamára, TÜZES MAGDOLNÁRA, akinek szíve ma egy éve utolsót dobbant. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4215446

Fájó szívvel emlékezünk az illyefalvi KÖKÖSI FERENCRE (SÍPOS) halálának második évfordulóján. Emléke mindig szívünkben marad. Áldott legyen a föld, ahol örök álmát alussza. Külön köszönetet mondok mindazoknak, akik két éven át sírjára virágot helyeztek.

Özvegye és szerettei

4215449

Könnyes szemmel tekintünk az égre, s kérjük a jó Istent, és imádkozunk érte. Ha emlegettek, köztetek leszek, ha imádkoztok, veletek vagyok. Az ő szíve pihen, a miénk vérzik, mert a fájdalmat csak az élők érzik. Fájó szívvel emlékezünk CSORBA GYÖRGYRE halálának hatodik hetében. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4215496

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1326
szavazógép
2008-12-13: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Zene
* Sepsiszentgyörgyön a VIII. Háromszék Nemzetközi Kamarakórus Fesztiválon ma a 18 órai mise után a Gyár utcai Krisztus Király Templomban a baróti Kájoni Consort és a miskolci Forrás kamarakórus, a Szent József Plébániatemplomban pedig a székelyudvarhelyi Alla Breve és a Székely Dalegylet lép fel. Holnap a 11 órai istentisztelet után a Gyöngyvirág utcai református templomban a helyi Laudate és a miskolci Forrás kamarkórus koncertezik.
2008-12-13: Magazin - Ferencz Csaba:

A zene gyógyít

A Parafónia a sepsiszentgyörgyi evangélikus templomban
Rendkívüli élményben volt része annak, aki a fogyatékosok világnapjára rendezett koncertet meghallgatta. A budapesti fogyatékos fiatalok Parafónia zenekarának hangversenye bizonyította, hogy a zene csodákra képes, sőt, gyógyít.