Négy hét tanítás

2009. január 6., kedd, Közélet

Az első félév utolsó négy tanítási hete kezdődött meg tegnap, szokás szerint ebben az időszakban kérik számon a kötelező házi olvasmányokat, de ezek a hetek alkalmasak a jegyjavításra is.

Az elmaradt félévi dolgozatokat meg kell írni már e héten. Azok a VII. és VIII. osztályos tanulók azonban, akik az egységes dolgozatírás első időszakában valamilyen okból nem jelentek meg, február 10-én kezdik a vizsgázást. A két félév között, január 30-tól február 9-ig tart a második téli vakáció. (fekete)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2009-01-06: Közélet - x:

A betűk emlékeznek — Kisgyörgy Zoltán

Kovács József Erdővidék északi régiójának legkiválóbb ismerője, lapunk külső munkatársa volt. Topográfusa, kartográfusa, térképésze nemcsak erdőnek, mezőnek, hanem a szénbányák belső labirintusának is.
2009-01-06: Közélet - x:

Partnerség a Reflexért

Hármas finanszírozással szervezi meg jövő év márciusában a Tamási Áron Színház a Reflex színházi fesztivált: a megyei tanács, a sepsiszentgyörgyi önkormányzat és a társulat egya-ránt kétszázezer lejt fordít az európai és hazai színjátszás legjobbjait felvonultató rendezvényre.