Bush-dobálós kedvezmény

2009. január 7., szerda, Magazin

Árengedményt kapnak a vevők Kínában egy áruházban, ha cipővel eltalálják az Egyesült Államok elnökét. George W. Bush nem személyesen vesz részt az akcióban ― ahogy az Irakban történt vele ―, az áruház őt nem szerződtette, csupán képmását állította fel. Nem egészen élethűek az arányok, a papír-Bush feje hatalmas a testéhez képest, hogy könnyebb legyen eltalálni.

Aki térden alul találja el Busht, csak egyötöddel vásárolhat olcsóbban. Akinek sikerül öv alatt, de térd fölött megbombáznia, az harminc százalék kedvezményt kap. Aki a mellkasát, állát vagy nyakát csattantja meg a cipővel, az negyven százalékot takaríthat meg, aki pedig szépen fejbe dobja, fél áron vásárol.

Az akció annyira sikeres, hogy a boltnak az első napon a rendőrséget kellett segítségül hívnia a rend megőrzéséhez ― adta hírül az Ananova brit hírügynökség.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1323
szavazógép
2009-01-07: Magazin - x:

Mérgező méregtelenítők

Az emberi szervezet méregtelenítését ígérő szerek zöme hatástalan, sőt, némelyikük nagyobb mennyiségben mérgező is lehet ― ezt állapította meg egy most közzétett brit vizsgálat.
2009-01-07: Múltidéző - x:

Amíg a fa muzsikálni kezd — Farcádi Botond

Nem sok olyan zenész van, aki maga készítené hangszerét: azonban szentkirályi műhelyében Csibi Szabolcs nem is készít olyan zeneszerszámot, amelyen ne tudna játszani. Zenélés és hangszerkészítés szervesen összetartozik számára ― mondja a fiatalember, aki bevallása szerint gyakorlatilag mindig pihen, hiszen a sok famunka után nagyon jólesik zenélni, a táncházak, fellépések utáni fáradtságra pedig a hangszerkészítés munkája ad enyhet. A szentkirályi házikóban társával, Érsek Csabával dolgozik, jó meleg van, természetesen, a kályhát is maguk építették, a polcokon hangszertestek, a sarokban havasi kürt, a gerendán pedig nyereg is akad, szintén saját készítésű, mert a két fiatalembertől a lovas kultúra sem idegen.