Hogy mik vannak!

2009. január 13., kedd, Magazin
Önlebuktató rongáló

Magát buktatta le egy szerelmi bosszús rongáló az Egyesült Államokban. A 21 éves nő zokon vette, hogy volt barátja másik barátnőt talált magának, miután szakítottak.

Háromszor is behatolt a férfi lakásába, és alapos pusztítást végzett: összevissza locsolta festékkel a falakat és a berendezést, telehordta a lakást sze-méttel, lefejezett egy plüssmacit stb. Mindezek után volt párja képébe röhögve mondta: úgysem tudja bizonyítani, hogy ő volt a vandál. Csakhogy rendre lefényképezte tombolásának eredményét, és a ,,csata utáni lakásképeket" feltette az internetre. Ez pedig kellő bizonyítékkal szolgált barátjának és a rendőrségnek.

Életmentő eb

Fellökte gazdasszonyát egy kutya Olaszországban, hogy megmentse az életét, így megakadályozta, hogy rádőljön a háza. Angelina jól megtermett labrador. Sétáról tért vissza gazdájával, amikor elkezdett felugrálni a nőre. Az először azt hitte, játszani akar, de a kutya egyre agresszívebb lett, mígnem a földre döntötte. Ahogy feltápászkodott, döbbenten látta beszakadni háza tetejét. ,,A kutya feltehetően megérzett olyan földrezgéseket, amelyeket ember nem észlel. Tudhatta, hogy valami nem stimmel, ezért aztán nem engedte be gazdáját a házba" ― idézett szakértőket az Ananova brit hírügynökség.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1326
szavazógép
2009-01-13: Magazin - x:

Mínusz ötven fok

Mínusz ötven fok alá ereszkedett hétfőre virradóra a hőmérő higanyszála sok helyütt az orosz Távol-Keleten. Az erős hideghullám Jakutföld és Kolima-vidék nagy területét érinti.
2009-01-13: Magazin - x:

Magyar festésű porcelánkészlet a Fehér Házban

Magyarországon tervezték és festették a két új porcelánkészlet egyikét, amelyet az amerikai elnök washingtoni rezidenciáján, a Fehér Házban fognak használni az elkövetkező években. A first lady, Laura Bush múlt szerdán mutatta be a sajtónak azt a két, csillagászati összegbe kerülő étkészletet, amelyet még korábban rendelt meg, de csak most, férje mandátumának lejárta előtt két héttel készült el.