Meghibásodás okozott áramszünetet Sepsiszentgyörgyön

2023. július 14., péntek, Közélet

Egy vezetéken keletkezett meghibásodás miatt hosszabb ideig szünetelt az áramszolgáltatás Sepsiszentgyörgy több részében péntek reggel 8 órától kora délelőttig.

  • Fotó: Demeter Virág Katalin
    Fotó: Demeter Virág Katalin

Józsa Csaba, a szolgáltató vállalat vezetője lapunknak elmondta, egy véletlenszerű üzemzavar okozta az áramellátás leállását, ám amint kollégáinak sikerül azonosítani a baj forrását, az érintett szakaszt kiiktatják, majd ismét lesz áram az érintett városrészeken. Információink szerint a szolgáltatás kevéssel 11 óra előtt mindenütt újraindult. (dvk) 

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Hol tervez nyaralni idén?









eredmények
szavazatok száma 861
szavazógép
2023-07-14: Közélet - Bartos Lóránt:

Kézdivásárhelyen Közösségi teret alakítanak ki

Folyamatban van egy közösségi tér kialakítása Kézdivásárhelyen. A Dózsa György utcában lévő tér a Részvételi Költségvetés egyik nyertes pályázata révén jön létre.
2023-07-14: Szabadidő - :

Milyen táskák, botzsákok a legjobbak a horgászathoz? /X/

Horgászathoz készülve milyen táskák és botzsákok jelenthetnek igazán előnyös választást? Egyáltalán milyen szempontokat és terméktulajdonságokat javasolt alaposan megnézni a keresésnél?