Elhalálozás

2009. január 31., szombat, Elhalálozás
Elhalálozás

Fájó szívvel tudatjuk a rokonokkal és ismerősökkel, hogy a drága, melegszívű feleség, édesanya, nagymama, anyós, testvér, rokon, jó szomszéd, a hilibi

SZABÓ ISTVÁNNÉ

GÁL JULIANNA

életének 75., házasságának 56. évben 2009. január 30-án hosszú, türelemmel viselt betegség után csendesen elhunyt.

Temetése 2009. február 1-jén 10.30 órakor lesz a családi háztól a hilibi temetőben.

Pihenése legyen csendes.

A gyászoló család

2213

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy az alsóesztelneki

RADICS TIVADAR

életének 75. évében hirtelen elhunyt.

Drága halottunk földi maradványait 2009. február 1-jén 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a családi háztól az alsóesztelneki temetőben.

A gyászoló család

7253912

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a drága jó élettárs, szerető édesapa, nagytata, dédnagytata, keresztapa, testvér, sógor, apatárs, rokon és jó szomszéd, az árkosi születésű kőröspataki

GYULAI BÁLINT

(született RÉTYI)

életének 75. évében 2009. január 30-án türelemmel viselt, nehéz betegség után csendesen elhunyt.

Drága halottunk földi maradványait 2009. február 1-jén 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a kőröspataki családi háztól unitárius szertartás szerint az unitárius temetőben.

Ezen értesítés gyászjelentőül is szolgál.

A gyászoló család

2211

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a sepsiszentgyörgyi

BÖJTHE JÁNOS

életének 56. évében elhunyt.

Temetése 2009. január 31-én, szombaton 12 órakor lesz a közös temetőben.

Testvérei

4216801

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett, drága jó anya, nagymama, anyós, rokon és jó szomszéd,

KÓSA JÚLIA

(született SIMON)

életének 85. évében elhunyt.

Temetése 2009. február 1-jén, vasárnap 13 órakor lesz a középajtai református temetőben.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4216808

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy

MÁRTON ZOLTÁNNÉ

BARDOCZ IRÉN

életének 76., házasságának 48. évében türelemmel viselt, hosszas betegség után csendesen elhunyt.

Drága halottunk földi maradványait 2009. február 2-án, hétfőn 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a kézdivásárhelyi református temetőben a római katolikus egyház szertartása szerint.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

Emléke legyen áldott, pihenése csendes.

A gyászoló család

7253914

Megemlékezés

Mély fájdalommal emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, apósra, testvérre, a kökösi id. BENKE FERENCRE halálának kilencedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

2210

Szomorú szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi KOZMA ROZÁLIÁRA (szül. BALÁZS), aki február 1-jén két éve távozott szerettei köréből. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4216728

Fájó szívvel emlékezünk szüleinkre, a szemerjai id. SZŐCS SÁNDORRA és feleségére, SZŐCS JOLÁNRA haláluk hetedik, illetve második évfordulóján. Pihenésük legyen csendes.

Gyermekeik és azok családja

4216788

A múltba visszanézve valami fáj, akit keresünk, nincs köztünk már. Virágot viszünk egy néma sírra, de ezzel őt nem hozhatjuk vissza. Fájdalommal emlékezünk KOSZTARAB ANDRÁSRA halálának első évfordulóján.

Édesanyja, testvérei és azok családja

4216789

2008. február elsején vettél búcsút örökre, egy jaj nem sok, annyit sem mondtál, elmentél a halál hosszú útján. Tudtad, mi is tudtuk, mily mérgezett szíved, lelked, de kímélni akartál, titkon elbúcsúztál. Búcsúleveledet csak tíz hónap után kaptuk meg. Elmentél egy perc alatt, szá­munkra csak a döbbenet maradt. Mosolygó arcod örökre itt maradt szívünkbe zárva egy életen át. Fájó szívvel emlékezünk drága gyermekünkre, KOVÁCS MÁRIA MAGDOLNÁRA halálának első évfordulóján.

Szülei, testvére, István és családja, lánya, Kincső

4216621

Soha el nem múló szeretettel, fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi FAZAKAS (GRÁF) HILDÁRA, aki hat hete távozott az élők sorából. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik temetésén részt vettek. Nyugodjék békében.

A gyászoló család

4216791

Egy jaj nem sok, annyit nem mondtál, csak elmentél a halál hosszú útján. Tudtad, milyen beteg vagy, de te kímélni akartad családodat. Mégis elmentél egyetlen perc alatt, pedig nagyon fontos voltál. Hiányod pótolhatatlan, de nem éltél hiába. Alkottál és példás életet mutattál. Kimegyünk a temetőbe, s elsuttogjuk százszor, hogy drága jó férjem, édesapám, tatám, nagyon hiányzol. Fájó szívvel emlékezünk PÁL JÓZSEFRE. Szeretetét és féltő gondoskodását szívünkben őrizzük. Nyugodjék békében.

Szerető családja

4216799

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1358
szavazógép
2009-01-31: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Képernyő
Negyvenöt éves a Delta, a Magyar Televízió legrégebbi, de folyamatosan megújuló ismeretterjesztő műsora. A tudományos híradó az idei évre is számos újdonsággal készül: február elején például játékos családi vetélkedőt indít, amelyre határon túli jelentkezőket is várnak. A vetélkedő részletei február elejétől a műsor honlapján olvashatók. A Delta születésnapi adását ma 10.40-től közvetíti az m1. A műsor vendége dr. Almár Iván csillagász-űrkutató.
(www.mtv.hu/delta)
2009-01-31: Kiscimbora - x:

Jókai Mór: Mikor a medve kijön a barlangjából

A medve igen nagy filozóf. Míg derültek az élet napjai, addig élvezi azokat, s ha zordonulni kezdenek, nem keres idegen hazát, mint a gólyák, nem is megy rabolni az erdőre, mint a farkas, nem megszolgálni, mint a kutya, hanem behúzza magát egy csendes, előre kiszemelt odúba, ott összekuporodik, s nagy megnyugvással várja, hogy melyikük unja meg hamarább a passzív ellenállást: ő-e vagy a tél? Rendszerint a tél türelme szokott rövidebb lenni, mert az rendesen elmúlik magától, míg havon megfagyott medvét még senki sem látott.