Együtt az Interpollal

2009. február 3., kedd, Közélet

Négy, nemzetközi körözés alatt álló személyt tartóztattak le Háromszéken az elmúlt évben. Őket a brassói táblabíróság elé állították, a kiadatási végzést ott hozták. A megyei rendőrség bűnügyi osztálya más ügyekben is együttműködött az Interpollal.

Annak kérésére harminchárom személyt ellenőrzött, továbbá hét, külföldről behozott jármű esetében végzett kivizsgálást. A maga rendjén a megyei rendőr-főkapitányság hat esetben kért nemzetközi körözést román állampolgárok ellen, és négy, külföldön tartózkodó hazai polgár letartóztatását indítványozta annak okán, hogy megyénkben bűncselekményt követtek el. (Szekeres)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1336
szavazógép
2009-02-03: Közélet - x:

Elismerés Kommandó polgármesterének

,,A szülőföld visszaszerzéséért, az RMDSZ programjának megvalósításáért folytatott kiemelkedő munkájának elismeréseként" az RMDSZ területi szervezete és az ügyvezető elnökség javaslata alapján Ezüstfenyő-díjban részesült Kocsis Béla kommandói polgármester.
2009-02-04: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Színház
Sepsiszentgyörgyön a kultúrpalotában közkívánatra ma 19 órától újra fellép a Hahota Színtársulat Kabaré Expressz 2. című zenés szilveszteri műsorával, csütörtökön 19 órától a Miskolci Nemzeti Színház művészei mutatják be Cintányéros cudar világ című operettmusical előadásukat.