A nap fotója

2024. június 13., csütörtök, Szabadidő
  • Iskolatáskák. Fotó: Albert Levente
    Iskolatáskák. Fotó: Albert Levente
Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 220
szavazógép
2024-06-13: Szabadidő - :

Mit főzzünk ma? (Gulyásleves recsegével)

Hozzávaló: 60 dkg marhalábszár kicsontozva, felkockázva, 5 db krumpli, 5 db sárgarépa, 5 db petrezselyem és a zöldje, fél zeller és a zöldje, 3 fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 2 db paradicsom, 2 db paprika, bors, pirospaprika, köménymag, só; a galuskához: 6 dkg liszt, 2 tojás, 4 dkg mangalicazsír; a recsegéhez: reszelt nyers krumpli, liszt, só, forró olajban kisütve.
2024-06-13: Család - :

Apad a népesség

Áprilisban is negatív volt a természetes szaporulat Romániában: 7101 fővel csökkent a népességszám, és a halálozások száma 1,6-szorosa volt az élveszületésekének.