Az ECR-hez csatlakozott az AUR

2024. június 20., csütörtök, Belföld

A Románok Egyesüléséért Szövetség (AUR) bejelentette, hogy az európai parlamenti választásokon mandátumot szerzett képviselői csatlakoznak az Európai Konzervatívok és Reformisták (ECR) képviselőcsoportjához.

  • Fotó: Facebook / ECR Group – Conservatives & Reformists in the European Parliament
    Fotó: Facebook / ECR Group – Conservatives & Reformists in the European Parliament

Az alakulat tegnapi közleménye szerint az ECR vezetősége egyöntetűen jóváhagyta az AUR képviselőinek csatlakozását. „Bízom benne, hogy a többi konzervatív kormánnyal együtt biztosítani tudjuk az európai nemzetek jólétét, és elejét tudjuk venni egy európai szövetségi szuperállam létrehozásának” – idézte az AUR közleménye George Simion pártelnököt.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 237
szavazógép
2024-06-20: Belföld - :

Hosszabbítást kér az ASF

A Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (ASF) javasolja, hogy hosszabbítsák meg szeptember 30-ig a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások (RCA) árának befagyasztását.
2024-06-20: Belföld - :

Önjáró lövegek Dél-Koreától

A dél-koreai Hanwha Aero­space nyerte meg a Románia által kiírt versenytárgyalást, amely három zászlóalj-szintű, 155 milliméteres lövegrendszer beszerzését célozza – közölte tegnap a román védelmi minisztérium, miután a tárcát vezető Angel Tilvar Bukarestben találkozott Sin Vonsik dél-koreai védelmi miniszterrel.