Viperák a Tündérvölgyben

2024. július 22., hétfő, Közélet

Befogtak két viperát a Kovászna fölötti Tündérvölgyben, a kemping környékén, közölte a Kovászna Megyei Dózsa György Csendőr-felügyelőség hétfőn.

  • A csendőrök befogták a két kígyót. Fotó: Kovászna Megyei Dózsa György Csendőr-felügyelőség
    A csendőrök befogták a két kígyót. Fotó: Kovászna Megyei Dózsa György Csendőr-felügyelőség

Az alakulatot a 112-es sürgősségi hívószámon riasztották vasárnap 11 órakor. A helyszínre kiszállt egység munkatársai megfogták, zsákba rejtették a két hüllőt, majd természetes környezetben, sűrűn benőtt területen elengedték. A csendőrség felhívja a figyelmet, hogy nyári melegben előfordulhat hasonló eset. Ha kígyót látunk, ne közelítsünk hozzá, ne essünk pánikba, és jelentsük a 112-es sürgősségi hívószámon, teszi hozzá a közlemény. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1307
szavazógép
2024-07-22: Máról holnapra - Demeter J. Ildikó:

Tavaink és gondjaink

Tombol a nyár, és miközben egyik hőségriadó a másikat éri, immár hivatalosan is megkezdődött a turisztikai főszezon. De hol hűsöljön a háromszéki polgár a forró júliusi (és majd az augusztusi) napokon? A sepsiszentgyörgyi strand még a helybelieknek járó kedvezményekkel is drága mulatság ahhoz, hogy mindennap fürödjön a család, hétvégeken pedig sokan is vannak. Meg hát a klórozott víz és a színes műanyag berendezés sem mindenkinek vonzó, amikor szabad természet is van elérhető közelségben, hűvös erdőkkel és vegyszermentes vizekkel.
2024-07-23: Elhalálozás - :

Elhalálozás