FutsalSzentgyörgyi győzelem

2009. február 16., hétfő, Sport
Csupán egy mérkőzést rendeztek meg a teremlabdarúgó Román Kupa második fordulójában, amelyen a Sepsiszentgyörgyi Futsal Club vasárnap a Hidroteam Piteşti vendégeként 5—3-re (3—2) győzedelmeskedett.

Nagyon sok helyzetet hoztak össze a csapatok, s mindkét alakulat labdarúgói szép és látványos játékkal rukkoltak elő — tudtuk meg Buceleanu Lóránttól, a Sepsi BC második kapusától. Vendéglátóink fizikailag nem bírták az összecsapást, de ennek ellenére nagyon jó csapattal mérkőztünk meg — folytatta játékosunk. A szentgyörgyi gólszerzők: Csoma (3), Mánya (2). Az eredmény alakulása: 1—0, 1—2, 3—2/4—2, 4—3, 5—3. A Sepsi FC csapata: Klein, Szőcs, Csoma, Mánya, Bujdosó—Zsigmond, Bocz, Máthé, Kulcsár, Farkas—Buceleanu, Ilie. A háromszéki együttesből hiányzott Bokor és Bende, akik sérülés miatt maradtak itthon. A megyeszékhelyi gárda a hét végén kezdi meg az A-osztályban maradásért folytatott harcot, első ellenfele a Dévai Quasar lesz, amelyet a Szabó Kati Sportcsarnokban lát vendégül. (tibodi)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1387
szavazógép
2009-02-16: Sport - x:

Jég-, szikla- és műfalmászás (Extrém sport) - Tibodi Ferenc

Az 1989-es rendszerváltást megelőzően az Elektro Sportegyesületnek volt egy nagyon jól működő hegymászószakosztálya, amely több kiváló — most is aktívan sportoló — háromszéki alpinistának szolgált iskolájaként.
2009-02-16: Sport - x:

Újabb brassói vendégszereplés (Műfalmászás)

A sepsiszentgyörgyi Adrenalin SE versenyzője, Szőcs Károly Csaba a 38. helyen fejezte be a február 14-én Brassóban megrendezett Natural High Boulder Cupot. A nemzetközi műfalmászóversenyen 45 férfi és 15 nő vett részt három országból: Ukraina, Bulgária és Románia. A nagyon magas színvonalú megmérettetést a nőnek az ukrán Olga Shalagina nyerte meg, míg a férfiaknál a bolgár Blagovest Lazarov diadalmaskodott. (t)