Lábteniszbajnokság Kézdivásárhelyen

2009. február 16., hétfő, Sport

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatalának sportirodája és a KSE lábteniszbajnokságot szervez 2009. február 21-én 10 órától a kézdivásárhelyi sportcsarnokban.

A jelentkezőket párban várjuk, benevezési díj 10 lej csapatonként.

Érdeklődni, jelentkezni a 0730 600 286-os telefonon vagy a kocsiszo@yahoo.com e-mail címen lehet Kocsis Zoltánnál.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1365
szavazógép
2009-02-16: Sport - x:

A MOL Liga nyertese a Csíkszeredai HC (Jégkorong)

Az első magyar—román közös rendezésű jégkorongbajnokságot, azaz a MOL Ligát a várakozásnak megfelelően a Csíkszeredai HC nyerte, miután a döntő mindhárom mérkőzé­sén legyőzte testvércsapatát, a Csíkszeredai SC-t. A harmadik találkozó: SC Csíkszereda—HC Csíkszereda 3—5 (0—1, 2—3, 1—1).
2009-02-16: Sport - x:

Finn siker (Síugrás)

Nem kis meglepetésre a finn Harri Olli nyerte a síugrók Világkupa-sorozatának szombati sírepülő-viadalát a németországi Oberstdorfban. Ez volt a versenyző pályafutásának első Vk-sikere.