Fitness Tribe EgyesületMozgás és közösségi élmény

2024. szeptember 19., csütörtök, Sport

A sepsiszentgyörgyi Fitness Tribe Egyesület a hétvégén izgalmas programokkal várja az aktív életmód szerelmeseit. Közleményben jelezték, hogy szeptember 21-én két eseményhez társulnak: az Aktív Székelyföld Konferenciához és a Sepsiszentgyörgyi Sportnapokhoz, így minden korosztály és edzettségi szint számára kínálnak lehetőséget a mozgásra és a közösségi élményre.

  • Fotó: Facebook / Fitness Tribe
    Fotó: Facebook / Fitness Tribe

Az egyesület szombaton 7 órakor közösségi futást szervez: a mozogni vágyók Sepsiszentgyörgy főteréről indulva a festői útvonalon felfedezhetik a város nevezetességeit, miközben megtapasztalják a közös sportolás örömét. A futást követően a Sepsi Arénába vezet az útjuk, ahol az Aktív Székelyföld Konferencia várja az érdeklődőket. Az esemény nem csupán előadásokról szól, hanem egy interaktív találkozóhely, ahol a résztvevők szakértői tanácsokat kaphatnak az egészséges életmódról, megismerkedhetnek helyi közösségekkel és inspirációt meríthetnek az aktív életvitelhez.

A sepsiszentgyörgyi csapat szombaton 20 órakor a megyeszékhely központjában szervez éjszakai futóversenyt, amely nemcsak a futás szerelmeseinek szól, hanem családoknak és gyerekeknek is, akik egy rövidebb távot teljesíthetnek együtt. A kiváló hangulatról zene, fények és egy közös pasta party gondoskodik majd a célba érkezés után. A Fitness Tribe Egyesület igyekszik minél több embert mozgásra és az egészséges életmódra inspirálni. A hétvégi programok remek alkalmat kínálnak arra, hogy az érdeklődők új élményeket szerezzenek és felfedezzék a sportban rejlő örömöt. (miska)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 319
szavazógép
2024-09-19: Sport - Tibodi Ferenc:

Három háromszéki utazik Máltára (Teremlabdarúgás, válogatott)

Két mezőnyjátékos és egy edző képviseli Háromszéket a romániai futsalválogatott szeptemberi összetartásán, miután Kacsó Endre szövetségi kapitány behívót küldött a Sepsi-SIC csapatában játszó Kanyó Szilárdnak és az FK Székelyudvarhely játékosának, Miklós Tamásnak. Az Eb-selejtezőkre készülő alakulatban ott lesz még Mánya Szabolcs is a nemzeti együttes másodedzőjeként.
2024-09-19: Sport - :

A csíkszeredai csapat nyerte a veretlenek csatáját (Labdarúgás, 2. Liga)

A listavezető FK Csíkszereda hat forduló után is őrzi hibátlan mérlegét a másodosztályú bajnokságban. Ilyés Róbert csapata kedden fordulatos mérkőzésen, a hajrában esett öngóllal 3–2-re győzött a Resicabányai MSC vendégeként, így hat pont az előnye a második CS Afumați előtt.