AsztaliteniszTörekvés Kupa

2009. február 19., csütörtök, Sport

A Felsőrákoson megrendezett Törekvés Kupa asztalitenisz-verseny díjazottai:

1. Szász Ernő (Sepsiszentgyörgy), 2. id. Pethő Mihály (Felsőrákos), 3. Pál Attila (Sepsiszentgyörgy). Külön oklevéllel díjazták a legfiatalabb játékost, Oláh-Székely Csabát (13 év, Sepsiszentgyörgy) és a legidősebb játékost, a nagybaconi Peszternák Lászlót (52). A szervezők ezúton is köszönik ifjú Nóda György magánvállalkozónak a rendezvény megszervezéséhez nyújtott anyagi segítségét.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1336
szavazógép
2009-02-19: Sport - x:

Játék nélkül három pont (Futsal) — Tibodi Ferenc

Annak ellenére, hogy a rájátszás első fordulójában nem lépett pályára a Sepsiszentgyörgyi Futsal Club, megkapta a győztesnek járó három pontot, mivel a Dévai Dáva visszalépett a bajnokságból, és a szövetség nem törölte a csapat korábbi eredményeit.
2009-02-19: Sport - x:

Visszapillantás (Labdarúgás) — Áros Károly

Kíváncsian vártam az immár hagyományos Szövetség Kupa címen megrendezett minifocitornát, mindenekelőtt azért, hogy lássam, hol is állnak felkészülésükben a tavaszi rajtra készülő csapatok. Mind a tizenhat IV. ligást vártam. Tíz jött el. A távol maradt hatnak minden bizonnyal megvolt az oka.