Téli sportTrekking és túrasíverseny

2009. február 26., csütörtök, Sport

Az Erdélyi Kárpát Egyesület háromszéki osztálya túrasí- és gyaloglóversenyt szervez február 28-án a Nagykő-havason.

A verseny útvonala: Malomdombok (sorompó)―Családi út―Nagykő-menedékház―Hétlétrás út (a Hétlétra kikerülésével)―Malomdombok. Az útvonal megközelítőleg 14 km hosszú, és mintegy 930 m szintkülönbséget foglal magában. A korcsoportok: 18―25 év, 26 év fölött. A viadal rajtja 10 órakor lesz a Malomdomboknál található sorompótól. Iratkozni a helyszínen lehet 9 órától, a nevezési díj 30 lej. A versenyszabályok: tilos rövidíteni az útvonalat; a szükséges felszerelés: túrasí, fókabőr, síbot, egy liter víz és fejlámpa; minden versenyző saját felelősségére indul a viadalon; az esemény szervezői nem vállalnak felelősséget a felszerelés utólagos állapotáért. További információkért hívják a 0745 970 985-ös (Szilágyi Péter) és a 0745 058 179-es (Gáspár László Zsolt) telefonszámot, vagy írjanak a gl_zsolt@yahoo.com e-mail címre. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1336
szavazógép
2009-02-26: Sport - x:

Olasz és norvég győzelem sprintben (Északisí-vb)

A nőknél az olasz Arianna Folis, a férfiaknál pedig a norvég Ola Vigen Hattestad nyerte a sífutók egyéni sprintversenyét az északi sízők világbajnokságán a csehországi Liberecben.
2009-02-26: Sport - x:

Lapzárta

Kosárlabda: Bukaresti Olimpia—Sepsi BC 47—110