Elhalálozás

2009. március 18., szerda, Elhalálozás
Elhalálozás

Mély fájdalommal, de Isten akaratába megnyugodva tudatjuk, hogy a drága jó feleség, édesanya, testvér, anyós, nagymama, anyatárs, keresztanya, rokon, jó szomszéd és kedves ismerős,

BENDE ISTVÁNNÉ

NAGY AMÁLIA

életének 74., boldog házasságának 48. évében 2009. március 17-én hajnalban csendesen elhunyt.

Drága halottunkat folyó év március 19-én 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a kantai temetőben.

Bánatos férje, lánya és családja

7254192

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szentivánlaborfalvi születésű sepsiszentgyörgyi

id. DOBRI JULIANNA

életének 87. évében hosszas szenvedés után elhunyt.

Temetése 2009. március 18-án, szerdán 15 órakor lesz az új református ravatalozóháztól a régi szemerjai temetőben.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

A gyászoló család

4218618

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a zaláni

id. SZÉKELY ANDRÁS

életének 76. évében hirtelen elhunyt.

Temetése 2009. március 20-án 14 órakor lesz a zaláni családi háztól a református temetőben.

A gyászoló család

4218613

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy

NAGY GIZELLA

(szül. ALBU)

életének 77. évében csendesen elhunyt.

Temetése 2009. március 18-án 14 órakor lesz a közös temető ravatalozóházától.

A gyászoló család

2475

Részvétnyilvánítás

A Tonus-Plus munkaközössége együttérzését és fájdalmában őszinte részvétét fejezi ki Gál László munkatársuknak édesapja halála miatt. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.

7250573

Réty Község Polgármesteri Hivatala és helyi tanácsa őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak id. BITAI ERNŐ elhunyta alkalmából.

4218593

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik BILIBÓK PÉTER ALPÁR temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, valamint fájdalmunkban osztoztak.

A gyászoló család

4218622

Megemlékezés

Megállunk egy néma sír mellett, melyben pihen értünk dolgozó kezetek. Egy szál virág, egy halk ima, szemünkben könny, szívünkben fájdalom. Üres a ház, hiányozni fogtok egy életen át. Fájó szívvel emlékezünk a drága édesapára, apósra, nagytatára, dédire, a papolci id. SZABÓ LAJOSRA, aki március 18-án egy éve pihen a temetőben, és a drága édesanyára, anyósra, dédire, SZABÓ ERZSÉBETRE, akit március 19-én három hónapja kísértünk a temetőbe. Emlé­kük szívünkben örökké élni fog. Pihenjenek békében.

Három gyermekük és hozzátartozóik

4218620

Kegyelettel emlékezünk a szerető, jó édesapára, a kovásznai KISS SÁNDORRA névnapja és halálának 16. évfordulója alkalmával.

Leánya, Magdi és családja

T

Fájó szívvel emlékezem drága jó szüleimre, FAZAKAS JÁNOSNÉ LAKATOS IRÉNRE halálának első évfordulóján és FAZAKAS JÁNOSRA halálának huszadik évfordulóján. Pihenésük legyen csendes, emlékük áldott.

Fiuk, Attila és családja

4218352

Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezem a drága jó gyermekre, az egerpataki MAKSAI ÉVIKÉRE halálának hetedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Bánatos édesanyja és hozzátartozói

4218491

Álmodtál egy öregkort, csodásat és szépet, de egy betegség mindent összetépett. Megállt egy szerető szív, mely élni vágyott, pihen két kéz, mely dolgozni imádott. Üres és rideg lett nélküled otthonunk, nincs, kivel megosztanunk örömünk, bánatunk. Fájó szívvel emlékezünk SIMON MIKLÓSRA, aki ma egy éve hunyt el Svédországban.

Szerettei

4218570

Fájó szívvel emlékezünk a maksai KANYÓ IRMÁRA halálának első évfordulóján.

Szerető leánya, Melinda és unokája, Melinda

4218612

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1342
szavazógép
2009-03-18: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Színház
Sepsiszentgyörgyön a Reflex Nemzetközi Színházi Fesztivál mai műsora: 19 órától a kultúrpalota Lajtha László Stúdiótermében a sepsiszentgyörgyi M Stúdió Shakespeare Rómeó és Júlia című darabja nyomán készült mozgásszínházi előadás Uray Péter rendezésében.
2009-03-18: Pénz, piac, vállalkozás - x:

Vészjelző folyamatok (Hazai gazdaság) — Ferencz Csaba

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az Európai Unió kölcsönéért folytatott tárgyalások szempontjából jól alakult Románia folyómérlege az év elején. Ám a folyamatok összességükben az egyre mélyülő válság hatását jelzik, miközben januárban tovább csökkent az ipari termelés.