FrizuradivatVisszatérnek a hatvanas évek

2009. március 19., csütörtök, Család

Újra a hosszabb haj lesz a frizuradivat a férfiak számára, a hatvanas évek a nők és a férfiak fején is visszaköszön. A németországi Düsseldorfban március 21. és 23. között megrendezendő vásár előtt Carine Bartholomé sztárfodrász mondta el véleményét az idei szezon hajdivatjáról. Szerinte népszerűek lesznek azok a hajvágások, amelyekkel az ember otthon is boldogul.

A nőket illetően a hosszú copf, a lépcsőzetes hajvágás és a természetes színárnyalatok lesznek divatban. Mint Victoria Beckham apródfrizurája, vagy pedig a hosszú és göndör haj; fekete, szőke vagy barna, de sok mindent szabad — derül ki a legfrissebb hajkreációkból. A melírozott tincsek — legtöbbször szőkék és barnák — sem hiányozhatnak a régóta várt nyári csillogás eléréséhez.

A szakértő szerint a férfiak gyakrabban járnak fodrászhoz, mint a nők, a hölgyek viszont többet, átlagosan 43 eurót hagynak a fodrásznál, szemben a férfiak 15 eurós kiadásával.

Az ötödik düsseldorfi hajdivatvásáron találkozók, előadások és bemutatók várják a meghívottakat. Mint kiderült, a fodrászüzletek száma folyamatosan nő, az ágazat a gazdasági válság ellenére is tartja magát. (MTI—i.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1330
szavazógép
2009-03-19: Család - x:

A vaddisznó énképe (Doktor Bubó esetei) - Jártó Kocsis Edit

Mostanában Kerekerdő is kezdett bekerülni a nagyvilági körforgásba, s így tudósok, lélekbúvárok, művészek is sokszor jelennek meg a nagyközönség előtt. A múlt héten dr. Propper Polip merült alá a lélek mélységeibe nagyszámú hallgatóságával együtt. Volt, aki már hallott a nagy Freudi Gigi elméleteiről, és megnyugodva vette tudomásul, hogy a szex és a gyerekkor a tudósok szerint is fontos, de énképe még senkinek sem volt, csak fényképe.
2009-03-19: Család - x:

Okosító eszem-iszom

Idős korban mérhetően javítja a gondolkodási képességet és a memóriát a sok flavonoidot tartalmazó ételek, italok rendszeres fogyasztása. A biztató eredményt hozó vizsgálatokat a táplálkozástudomány vezető folyóirata, a Journal of Nutrition összegezte.