Zeneterápiás ­fejlesztés

2009. március 21., szombat, Magazin
A Philadelphia Pro Familia Support Egyesület első kétszázalékos kampánya során az adófelajánlásokból származó összeggel jelentős eredményeket ért el.

Bevezettek egy új oktatási módszert, a zeneterápiás foglalkozást, mely nagyban hozzájárult a sérült gyermekek fejlődéséhez, segítette őket a társadalmi beilleszkedésben. A módszer újdonságnak számít Sepsiszentgyörgyön. Az egyesület szülői összefogásból és kezdeményezésből jött létre azzal a céllal, hogy segítse a fogyatékkal élő személyeket és hozzátartozóikat. A szervezet fő tevékenységei: érdekképviselet és tanácsadás, családi klubok működtetése, információ és lelkisegítség-nyújtás a sérült személyeknek.

A személyi jövedelemadó kétszázalékos felajánlásából begyűlt összeget továbbra is a korai zenei fejlesztésre fordítják, mert hatékony módszernek bizonyult.

A szervezet neve: Philadelphia Pro Familia Support Egyesület

Elérhetőség: Sepsiszentgyörgy, Mihai Viteazul tér 2. szám, 3/A/15.

Telefon: 0741 009 824

E-mail: lazar1972@yahoo.com

Banki adatok: RO42RZBR0000060009805755,adószám: 22728154

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1330
szavazógép
2009-03-20: Közélet - x:

Majdnem rendes városlakók

Eleget tettek a sepsiszentgyörgyi városháza felszólításának a Lábas Ház melletti tömbház lakói, a megszabott kéthetes határidő alatt lebontották a törvénytelenül felhúzott garázsokat, egy kivételével. Ezt valószínűleg a polgármesterre hagyják, miként a töméntelen mennyiségű szemetet is, ami utánuk maradt. „Azt takarítsa el a Tega, azért fizetünk egész évben" — jegyezte meg egy ott lakó.
(vop)
2009-03-21: Magazin - x:

Erdélyi fotótörténeti gyűjtemény

A Maros Megyei Múzeum a Marosvásárhelyi Fotóklubbal, a Magyar Újságírók Romániai Egyesületével és a Népújsággal közösen a megyei múzeum keretében létrehozza az erdélyi fotótörténeti gyűjteményt, mely céllal gyűjtést kezdeményez.