DuatlonKüzdeni tudásból jeles — Áros Károly

2009. április 16., csütörtök, Sport

A Sepsiszentgyörgyi Aluta SE két sportolóval vett részt az idei országos duatlonbajnokságon: az ifjúsági II-es korosztályú Codrea Árpáddal és a felnőtt Deák Zsomborral — tudtuk meg Mircea Buhlea edzőtől.

Mindkét versenyző fantasztikus küzdeni tudásról tett tanúbizonyságot, s ennek köszönhetően mindketten az élmezőnyben harcoltak, Codrea a dobogó közeli helyért, Deák az érmek valamelyikéért. Codrea a 2,5 km futás, 10 km kerékpározás és 2,5 km futás távján végül egy bírói tévedés áldozata lett, s meg kellett elégednie a 8. hellyel, a felnőttek viadalán — 10 km futás, 40 km kerékpározás, 5 km futás — végig versenyben volt a bronzéremért, sajnos, a 40 km-es kerékpározás véghajrájában elesett, s az utolsó 5 km-es futásban már nem tudta ledolgozni az esés miatti hátrányát, így a 7. helyen zárt. Mindkét versenyzőnek gratulálunk.

Az Aluta SE versenyzői folytatják a felkészülést az augusztusi Aluta Kupa triatlonviadalra, melyet a Rétyi Nyírben és környékén szervez a sportegyesület augusztus 22-én.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2009-04-16: Sport - x:

Govora—Sepsi BC 69—63 (Kosárlabda)

A rájátszás második mérkőzésén a házigazda Govora nyert hat ponttal. A két mérkőzés eredménye: 1—1. A továbbjutáshoz két győzelem szükségeltetik.
2009-04-16: Sport - x:

Amatőrök megyei bajnoksága (Asztalitenisz)

Simon Teodor és Szász Ernő szervezésében kerül sor április 18-án 10 órától a sepsiszentgyörgyi Puskás Tivadar Iskolaközpont sporttermében az amatőr asztaliteniszezők megyei bajnokságára.