AsztaliteniszAmatőrök megyei bajnoksága

2009. április 16., csütörtök, Sport

Simon Teodor és Szász Ernő szervezésében kerül sor április 18-án 10 órától a sepsiszentgyörgyi Puskás Tivadar Iskolaközpont sporttermében az amatőr asztaliteniszezők megyei bajnokságára.

Nevezhet bárki — nemtől, kortól függetlenül — a verseny napján 9 órától. Bővebb felvilágosításért hívják a 0744 351 512-es telefonon Szász Ernő sporttársat. (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1349
szavazógép
2009-04-16: Sport - x:

Küzdeni tudásból jeles (Duatlon) — Áros Károly

A Sepsiszentgyörgyi Aluta SE két sportolóval vett részt az idei országos duatlonbajnokságon: az ifjúsági II-es korosztályú Codrea Árpáddal és a felnőtt Deák Zsomborral — tudtuk meg Mircea Buhlea edzőtől.
2009-04-16: Sport - x:

Érmek Vâlceáról (Karate)

Tíz klub 240 versenyzője vett részt a Râmnicu Vâlceán megrendezett Ifjú Reménysé­gek Kupáján, köztük a sepsiszentgyörgyi Master Karate Club karatékái is — tájékoztatott Pakocs Ferenc érdemes edző.