KarateVass Hunor László megvédte magyar bajnoki címét

2009. április 21., kedd, Sport

Hét végén került sor a magyar WKF országos bajnokságra Budapesten — írja Vass László Hunor, a budapesti testnevelési egyetem sepsiszentgyörgyi hallgatója.

— Egyesületem, az Arashi SC színeiben léptem küzdőtérre a -75 kg-osok súlycsoportjában. A döntőig három meccs vezetett, mindhármat kielégítő pontfölényekkel nyertem meg. A döntő mérkőzésre később, mint ahogy a nemzetközi versenyeken is szokás, az este folyamán került sor. A döntőben Simor Dániellel (Senshin Bp.) szemben 4—0-ra győztem, és ezzel megvédtem magyar bajnoki címemet. Továbbra is köszönöm a Bertis Kft.-nek és Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának az anyagi, lapunknak, a Háromszéknek az erkölcsi támogatást. (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1349
szavazógép
2009-04-21: Sport - x:

Tíz érem (Torna)

Marosvásárhelyen vendégszerepeltek a Sepsiszentgyörgyi ISK ifjúsági IV-es tornászai — Robert Damian, Filip Zsombor, Blaga Botond, Molnár Egon, Incze Botond, Pakucs Tamás, Szabó Lóránt, edzők: Botos Liviu és Dobolyi Gyula — a Kádár Antal-emlékversenyen.
2009-04-21: Sport - x:

Először a Himaláján (Hegymászás)

Valahol el kell kezdeni a Himaláját — mondta bevezetőjében Tulit Zsombor azon a sajtótájékoztatón, melyen ismertette a 2009. április 20. és június 2. közti időszakra tervezett CEC Bank Cho Oyu Northland, 2009 Expedíció tervét, célját, programját.