Értekezlet pénzszerzési lehetőségekről — Incze Ibolya

2009. április 22., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

A Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a megyei tanács, valamint a kis- és középvállalkozások, szövetkezetek területi hivatala április 29-én Finanszírozási börze címmel értekezletet tart. A megyei tanács gyűléstermében 9.30 órakor kezdődő rendezvényen bemutatják azokat a pénzszerzési lehetőségeket, vissza- és vissza nem térítendő támogatásokat, melyekkel idén élhetnek a vállalkozók.

A konferencián előadást tart Preiss Tivadar, a kis- és középvállalkozások területi hivatalának tanácsosa (a hivatal által biztosított állami támogatások), Hoffmann Csaba irodafőnök (a fejlesztési középrégió által kezelt programok), Simon Enikő marketingtanácsos (a megyei garanciaalap), Anamaria Gagiu főtanácsos (a kereskedelmi minisztérium strukturális alapjai), Kelemen Tibor igazgató (a foglalkoztatási hivatal által biztosított lehetőségek), Gheorghe Dorel Banu igazgató (régiófejlesztési programok), Aczél Barna szakreferens (a regionális kereskedelmi iroda programjai), Keresztes Anna bankfiók-igazgató (az Eximbank ajánlatai), Constantin Pop területi tanácsadó (agrármenedzser-program), Vajda Levente igazgató (a CEC Bank ajánlatai).

A vállalkozók, érdeklődők ma jelezhetik részvételi szándékukat a 0267 310 335-ös faxon vagy e-mailben: ccicov@ccicov.com, animmccovasna@gmail.com.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1338
szavazógép
2009-04-22: Pénz, piac, vállalkozás - x:

Vásár és konferenciák (Szent György-napok) — Ferencz Csaba

Pillanatkép a tavalyi vásárból — idén is színesnek ígérkezik
Idén is a Szentgyörgy Expó áll a városnapok gazdasági rendezvényeinek középpontjában. Sepsiszentgyörgyön a sportcsarnokban és környékén már csütörtökön megnyitja kapuit az ezúttal az Asimcov és a Mac Line Hungary rendezésében zajló seregszemle.
2009-04-22: Pénz, piac, vállalkozás - x:

Import-export hírszerzési szolgáltatás vállalkozóknak (Sikerakadémia) — Főcze Gyula

Rendkívül változatos és érdekes üzleti világunk állandó mozgásban, folyamatos átalakulásban és fejlődésben van. A kifinomult, eredményekre összpontosító sikerreceptek és pénzteremtő üzleti ötletek marketinges szakértői igyekeznek meghódítani és megtartani megszerzett pozícióikat a hazai és nemzetközi árupiacokon.