IKE-sportnapok

2009. április 23., csütörtök, Sport
Április 17—19. között hatodik alkalommal szervezték meg az IKE-sportnapokat. Idén Kézdivásárhely adott otthont e rangos eseménynek, ily módon az Erdélyi IKE és a céhes város polgármesteri hivatala közösen rendezte.

A résztvevők Kolozsvárról, Marosvá­sárhelyről, Segesvárról, Medgyesről, Olthévízről, Sepsiszentgyörgyről, Papolcról, Csernátonból és Lemhényből érkeztek, és sokféle sportágban összemérhették erejüket, ügyességüket.

A hét végi versenyek győztesei:

asztalitenisz, fiúk: 1. Gyenge Balázs (Kolozsvár, Belváros) leányok: 1. Fodor Éva (Erdélyi IKE-iroda), kosárlabda: 1. Kolozsvár, Bolgár Telep, atlétika, fiúk: : 1. Jenei Ferenc, leányok: 1. Kis Ildikó, lábtenisz: 1. Székely Balázs, Lukács Levente (Csernáton, Lemhény), tollaslabda: 1. Ciprian Croitoriu, minifoci: 1. Kolozsvár, Belváros, kézilabda: 1. Segesvár, röplabda: 1. Kolozsvár, Belváros.

Kocsis Zoltán

1. Gyenge Balázs (Kolozsvár, Belváros) 1. Fodor Éva (Erdélyi IKE-iroda), 1. Kolozsvár, Bolgár Telep, : :
Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1336
szavazógép
2009-04-23: Sport - x:

Szent György-napi sportrendezvények

* Duatlon. A megyeszékhelyi Alpinsport Egyesület április 26-án, vasárnap újra megszervezi a már hagyományos városnapi duatlonját.
2009-04-23: Család - x:

A szemét világnapjai - Jártó Kocsis Edit

Ilyenkor, tavaszon mindannyiunk othonában már véget ért a nagytakarítás, de a sarjadó fű közül, a virágba boruló patakparton ránk vicsorít a szemét. Ez nem az én szemetem, a te szemeted, az ő szemete, hanem a Mi szemetünk. Mivel ilyen általános, és ennyire jelen van lépten-nyomon, hát megérdemel egy világnapot, már együttérzésből is.