Új szálloda nyílt Kézdivásárhelyen

2009. április 29., szerda, Közélet

Harminchét szobával és hatvanhét hellyel nyílt meg a Vágóhíd utcában a háromcsillagos Atrium Szálloda, a céhes város jelenlegi legnagyobb hotelje.

A Taverna étterem szomszédságában épült szálloda földszintjén 200—250 férőhelyes vendéglő is elkészült. Az egy- és kétágyas szobák, étterem mellett fitneszterem, szauna és pezsgőfürdő áll a szállodavendégek rendelkezésére. Az épületet Zakariás Attila sepsiszentgyörgyi műépítész tervezte. (Iochom)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1375
szavazógép
2009-04-29: Közélet - x:

Munkájuk támogatását kérik (Erdővidék) — Hecser László

A hagyományos oktatási rendszerből kiszorult, halmozottan sérült gyermekek és fiatalok társadalmi integrálását és fejlesztését vállaló baróti Hisszük, hogy fontosak egyesület vezetői és munkatársai méltánytalannak és igazságtalannak tartják a helyi tanácstagok velük szemben tanúsított bizonytalan álláspontját.
2009-04-29: Közélet - x:

Ugyanannyian építkeznének, mint korábban

Úgy tetszik, a gazdasági válság nem befolyásolja az építkezési szándékot: mint Bíró Donát megyei főépítész lapunk érdeklődésére elmondta, nem csökkent az építkezési engedélyre benyújtott kérelmek száma a Kovászna Megyei Tanácsnál.