Elhalálozás

2009. május 13., szerda, Elhalálozás
Elhalálozás

Megtört szívvel tudatjuk, hogy

özv. KIS BÉLÁNÉ

TATUK GIZELLA

87 éves korában hosszas betegség után elhunyt.

Temetése május 13-án 15 órakor lesz a katolikus ravatalozóból.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

A gyászoló család

4220814

Részvétnyilvánítás

Őszinte részvétünket fejezzük ki Kiss Béla kollégánknak, osztozunk édesanyja elvesztése miatti fájdalmában.

A Székely Mikó Kollégium munkaközössége

20933

A Református Kollégium munkaközössége és diáksága megrendüléssel osztozik a gyászoló család SALA ERNŐ gondnok-tanár elvesztése miatti fájdalmában.

4220809

Megdöbbenve értesültünk osztálytársunk, SALA ERNŐ hirtelen haláláról. Ezúton szeretnénk kifejezni őszinte részvétünket a gyászoló családnak.

Az 1977-ben végzett XII. A osztály közössége

4220819

Megemlékezés

Fájó szívvel emlékezünk DANCS IVÁNRA halálának ötödik évfordulóján. Emlékét szívünkben őrizzük.

Szerettei

7250591

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a hat hónapja elhunyt PAPP IVÁNRA. Hiányod elviselni nagyon nehéz, örökre megtart szívünkben az emlékezés.

Szerettei

234

Nyílj meg, te sír, nyílj meg, te föld, ó, Istenem, add vissza őt. Oly üres, árva lett a ház, hiányzol nekünk egy életen át. Megállt egy szív, mely élni vágyott, pihen két kéz, mely dolgozni imádott. Könnyes szemmel emlékezünk a szörcsei SÉRA GYULÁRA, aki ma hat hete távozott szerettei köréből. Isten nyugtassa békében.

Bánatos szülei és három gyermeke

4220717

Szívünk mély fájdalmával emlékezünk a drága jó édesanyára, feleségre és nagymamára, PÁL ERZSÉBETRE halálának második évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott. A Szent Benedek-templomban emlékezünk rá május 13-án 18 órától.

Szerettei

4220777

GYÖRGY FERENC nyugalmazott tanítóra emlékezem halálának hetedik évfordulóján, aki nélkül az életem egyre nehezebb. Elment csendben, itthagyva lelkemben egy sötét üreget, pótolhatatlan hiányát szívemben némán hordozom.

Özvegye, Piroska

4220827

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1336
szavazógép
2009-05-13: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Kiállítás
* A sepsiszentgyörgyi Gyárfás Jenő Képtárban csütörtökön 18 órakor Várallyay Réka művészettörténész megnyitja a Plugor Sándor grafikai emlékkiállítást. Házigazda: Jánó Mihály. Közreműködnek a Plugor Sándor Művészeti Líceum tanulói.
2009-05-13: Magazin - x:

Maszkdivat

Az új influenza miatt a világon egyre többen hordanak maszkot, Japánban viszont nem csak a félelem, hanem a divat is diktálja ezt a viseletet. A szigetországban évtizedek óta megszokott a sebészmaszk az arcokon az utcán, a tömegközlekedésben, a közhivatalokban.