A Neoton Família Kézdivásárhelyen - Iochom István

2009. május 16., szombat, Magazin

A Republic után május 10-én a kézdivásárhelyi sportcsarnokban élő koncerten mutatkozott be ezerötszáz rajongó előtt első alkalommal az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes, a Neoton Família.

A hattagú együttesből elég csak két nagy nevet említeni: Csepregi Éva és Végvári Ádám. A kétórás fergeteges buli hatalmas sikert aratott, az összes közismert Neoton-sláger felcsendült. A 2007 óta együtt fellépő hattagú együttes legfiatalabb tagja Dávid, a dobos, Csepregi Éva és Bob Heatlie alig tizenhét éves fia, akinek szólóját a közönség vastapssal jutalmazta.

A koncertet Mr. Kaly szervezte, s ígérete szerint a Neoton Família fellépésének folytatása is lesz, Kalányos Csaba a magyar rock legnagyobbjait szándékszik meghívni Kézdivásárhelyre.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1333
szavazógép
2009-05-16: Magazin - x:

Szupertitkos ,,hiányzó láncszem”?

Valószínűleg David Attenborough természettudós és televíziós személyiség lesz a műsorvezetője annak a — mindeddig szupertitkos — dokumentumfilmnek, amelyben a BBC brit közszolgálati televízió bemutatja az emberi evolúció egy rendkívül fontos, mindeddig hiányzó láncszemét — tudta meg a Daily Mail brit lap.
2009-05-16: Magazin - x:

A legjobb marhaslágerek

Marhái kedvenc zenéiből állított össze válogatáscédét egy paraszt Ausztriában. A 41 éves, birkfeldi Franz Köberl már tíz éve ad szerenádot tangóharmonikájával a teheneinek és más haszonállatainak, de gyakran beszáll a muzsikálásba egész családja, mivel mindegyikük játszik valamilyen hangszeren.