AtlétikaVeterán bajnoki cím

2009. május 21., csütörtök, Sport

Az elmúlt hét végén rendezték meg a VII. Erdély Maratont Segesvár és Medgyes között. Ez a viadal egyben országos veteránbajnokság is volt, a maraton mellett pedig 10 km-es szaladóversenyre is sor került.

A hosszabbik távon 71 futó állt rajthoz, közöttük a Gáll Lajos Futókör színeiben Szabó Irén és Rácz Attila Zsombor. A megmérettetésen indult még Páll Erzsébet, Dobai Magdolna, Ferencz János és Illyés Róbert, ők viszont a rövidebbik távon versenyeztek. Szabó Irén a nők nyílt versenyét a 3. helyen fejezte be, a 45—49 éves korosztályban pedig országos bajnok lett. Rácz Attila Zsombor 22.-ként ért a célba. (tif)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1341
szavazógép
2009-05-21: Sport - x:

Bajnoki ezüstérem (Torna)

A Sepsiszentgyörgyi ISK/Mikes Kelemen Főgimnázium I-es együttese (Filip Zsombor, Robert Damian, Molnár Egon, Pakucs Tamás, Blaga Botond, Oláh Artúr) a második helyen zárta az ifjúsági IV-es tornászok számára kiírt, május 18—19-én Buzăuban megtartott országos bajnokság csapatversenyét.
2009-05-21: Sport - x:

Hajrá, lányok! Hajrá, Sepsi BC! (Kosárlabda, döntő)

Ma este Târgoviştén rendezik meg az A-osztályos női kosárlabda-bajnokság döntőjének harmadik mérkőzését a helyi Municipal és a Mikes Kelemen Sepsi BC között. Mint ismeretes, mai házigazdáink összetettben 2—0-ra vezetnek, miután az első meccsen 63—43-ra, majd a másodikon 84—64-re verték meg a zöld-fehér lányokat.