Kosárlabda, döntőHajrá, lányok! Hajrá, Sepsi BC!

2009. május 21., csütörtök, Sport

Ma este Târgoviştén rendezik meg az A-osztályos női kosárlabda-bajnokság döntőjének harmadik mérkőzését a helyi Municipal és a Mikes Kelemen Sepsi BC között. Mint ismeretes, mai házigazdáink összetettben 2—0-ra vezetnek, miután az első meccsen 63—43-ra, majd a másodikon 84—64-re verték meg a zöld-fehér lányokat.

A bajnoki babérokat dédelgető háromszéki csapatnak nagyon fontos, mondhatni, sorsdöntő az esti mérkőzés, hiszen csak egy győzelem esetén van még esélye arra, hogy az ország legjobbja legyen. Legyőzhető a Târgovişte! Egy esetleges szentgyörgyi vereséggel a Brosovszky irányította csapat megszerzi nyolcadik bajnoki címét (a www.mcmbasket.ro információi szerint). A találkozót 18.50-től élőben közvetíti a Régió Rádió és a Telesport.

Ma autóbusz indul Târgoviştére a sepsiszentgyörgyi városi stadion elől a Sepsi BC harmadik döntőbeli mérkőzésére. Jelentkezni és további információkért hívják a 0749 233 447-es telefonszámot. (tibo)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1349
szavazógép
2009-05-21: Sport - x:

Veterán bajnoki cím (Atlétika)

Az elmúlt hét végén rendezték meg a VII. Erdély Maratont Segesvár és Medgyes között. Ez a viadal egyben országos veteránbajnokság is volt, a maraton mellett pedig 10 km-es szaladóversenyre is sor került.
2009-05-21: Sport - x:

Verseny Fortyogófürdőn (Gokart)

Május 23-án és 24-én a Kézdivásárhely melletti gokartpályán szervezik meg az országos bajnokság második fordulóját mini, pufo, KF 3, KF 2 és KZ 2 kategóriában.