JégkorongEgy sima, egy nádli

2009. május 21., csütörtök, Sport

Egy mérkőzést megnyertek, egyet pedig elveszítettek a sepsiszentgyörgyi Királypingivnek, akik az elmúlt hét végén meghívásos amatőr jégkorongtornán vettek részt Budapesten.

A megyeszékhelyi hokisok 10—6-ra nyerték meg az első, Dragó Skorpiók elleni találkozót, majd 11—9-re kaptak ki az anyaországbeli amatőrliga nyertesétől, a Jégveled nevet viselő együttestől. A torna szervezője az a Dragomir György volt, aki egykor Sepsiszentgyörgyön jégkorongozott. A Királypingvinek köszönettel tartoznak a szentgyörgyi színháznak, a Fenestela 68-nak és nem utolsósorban a Leri Gymnek, amiért lehetővé tették, hogy ott legyenek ezen a viadalon. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2009-05-21: Sport - x:

Labdarúgás, V. liga

Egyet nyert, egyet veszített a Papolci FC
Egyszerűen állva hagyta ellenfelét a listavezető Papolci FC, amely az V. liga 26. fordulójában kiütötte Kézdiszentkeresztet. Az éllovas bepótolta a Bereck elleni elhalasztott meccsét, amelyet pályán 5—1-re nyert meg, de végül zöldasztalnál 3—0-ra veszített el hamis játékos használata miatt: Ovidiu Timaru helyett Cosmin Mogoş játszott.
2009-05-21: Sport - x:

Enyedi Climbing Open, 2009 (Sziklamászás)

Az elmúlt hét végén első alkalommal szerveztek sziklamászó versenyt az enyedi szorosban. A viadal nagy népszerűségnek örvendett, ugyanis több mint hetven résztvevője volt.