SziklamászásEnyedi Climbing Open, 2009

2009. május 21., csütörtök, Sport

Az elmúlt hét végén első alkalommal szerveztek sziklamászó versenyt az enyedi szorosban. A viadal nagy népszerűségnek örvendett, ugyanis több mint hetven résztvevője volt.

A sepsiszentgyörgyi Adrenalin SE három mászóval képviseltette magát a megmérettetésen. A junioroknál Nagy Hanna a 3. helyen végzett, míg Német László a 4. lett. Koncz Sasa az 58 férfi versenyzőből a 12. helyen fejezte be a viadalt. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1358
szavazógép
2009-05-21: Sport - x:

Egy sima, egy nádli (Jégkorong)

Egy mérkőzést megnyertek, egyet pedig elveszítettek a sepsiszentgyörgyi Királypingivnek, akik az elmúlt hét végén meghívásos amatőr jégkorongtornán vettek részt Budapesten.
2009-05-21: Sport - x:

Morzsák (Sportnapok)

* Akárcsak az elmúlt években, a Vinca Minor Egyesület idén is jelen lesz a sepsiszentgyörgyi Sportnapokon. Para Zoltántól, az egyesület képviselőjétől tudjuk, hogy megszervezik a hagyományos Vinca Minor Kupa minifocitornát, és lesz fogathajtó-bemutatójuk.