SportnapokMorzsák

2009. május 21., csütörtök, Sport

* Akárcsak az elmúlt években, a Vinca Minor Egyesület idén is jelen lesz a sepsiszentgyörgyi Sportnapokon. Para Zoltántól, az egyesület képviselőjétől tudjuk, hogy megszervezik a hagyományos Vinca Minor Kupa minifocitornát, és lesz fogathajtó-bemutatójuk.

A kispályás labdarúgó-bajnokságra május 29—30-án kerülne sor a Lola műfüves pályán, és ez lesz a viadal negyedik kiadása. A fogathajtásnak május 31-én a városi stadion edzőpályája ad otthont, ahol hangosbemondó ismerteti majd a sport történetét és szabályzatát is.

* Kézilabda — Szent György Kupa. Többcsapatos kézilabdatornának ad otthont május 30-án a sepsiszentgyörgyi új sportterem, ahol 14 órától az ifjúsági IV-es (1996—1998-ban születettek) lányok mérik fel tudásukat, felkészülésüket. Szerző Árpád szervezőtől tudtuk meg, hogy a tornán a két-két Brassói Dinamó-s és Sepsiszentgyörgyi ISK-s csapat mellett másik két együttes is részt vesz a megmérettetésen. A szentgyörgyi lányok számára ez a viadal amolyan formaellenőrző is lesz, hiszen együttesünk június 5—7-én a korosztályos kézilabda-bajnokság döntőjén vesz részt. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1365
szavazógép
2009-05-21: Sport - x:

Enyedi Climbing Open, 2009 (Sziklamászás)

Az elmúlt hét végén első alkalommal szerveztek sziklamászó versenyt az enyedi szorosban. A viadal nagy népszerűségnek örvendett, ugyanis több mint hetven résztvevője volt.
2009-05-21: Elhalálozás - x:

Elhalálozás

Elhalálozás
Megtört szívvel tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, nagymama, dédnagymama, a szotyori születésű sepsiszentgyörgyi
özv. LÁSZLÓ GYULÁNÉ
BARTHA JOLÁN
életének 87. évében hosszú, de méltósággal viselt betegség után csendesen elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2009. május 22-én 16 órakor helyezzük örök nyugalomra a szemerjai új ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés napján 15.30 órától.
A gyászoló család
4221190